GEANNULEERD/ Infodag beurzen en projectsubsidies binnen het Kunstendecreet
Van plan om voor de eerste keer een subsidie aan te vragen binnen het Kunstendecreet? Kom naar de infodag Kunstendecreet in de Campus Gent LUCA School of arts en krijg zicht op de subsidielijnen voor beurs- en projectaanvragen, het gebruik van functies en disciplines en het werken met KIOSK.
Tot 15 maart kunnen project- en beursaanvragen worden ingediend binnen het Kunstendecreet. In de aanloop hiervan, organiseert Kunstenpunt in samenwerking met het Vlaams Architectuurinstituut (VAi), Poppunt en Cultuurloket op 6 februari een infodag voor kunstenaars en organisaties die een aanvraag willen indienen.
LET OP: Op deze infodag krijg je inzicht in hoe je een aanvraag indient, maar we geven op geen enkel moment inhoudelijke feedback op je individueel dossier.
Plaats & Tijdstip
Campus Gent LUCA School of arts, Alexianenplein 1, 9000 Gent (Kaart)
Donderdag 6 februari van 9u30 tot 17u00
Voor wie
Voor kunstenaars, kunstwerkers of medewerkers van kunstorganisaties die op 15 maart voor het eerst een subsidie willen aanvragen binnen het Kunstendecreet. Ook mensen die al eerder een subsidieaanvraag indienden – en hun kennis willen opfrissen – zijn welkom.
Programma
Meer info over het programma volgt
Inschrijving & Voorbereiding
Inschrijven is gratis, maar het aantal deelnemers is beperkt.
Bereid je voor op de infosessie! Lees hier vooraf al nuttige informatie en links om je subsidieaanvraag voor te bereiden. Maak op voorhand een KIOSK-account aan en ga op verkenning in de module, zo kan je heel gericht vragen stellen tijdens de KIOSK-sessie op de infodag.
Ingeschreven, maar kan je last-minute niet komen?
Als je je inschrijft, rekenen we op je komst of tijdige annulatie via mail aan yasmin@kunsten.be, zo kan een andere geïnteresseerde je plaats innemen.
Taal
Aanvragen van kunstenaars die gevestigd zijn in Vlaanderen of Brussel moeten volgens de taalwetgeving in het Nederlands ingediend worden. De infodag verloopt in het Nederlands. Een minieme passieve kennis van het Nederlands wordt dus verondersteld. Anderstalige deelnemers kunnen op voorhand de Engelse presentatie bekijken.